top of page

Fertil Plus - Milroakışkan Sperm Ayıklama



Fertile & Fertile Plus Mikroakışkan Sperm Ayıklama Yöntemi Artık Doğuş Tüp Bebek Merkezi'nde


Mikroakışkan Sperm Ayıklama Çipleri olan Fertile & Fertile Plus morfolojik ve fizyolojik olarak daha iyi durumda ve DNA kırıklarının bulunma oranı çok daha az olan spermlerin; diğer ölü olgunlaşmamış ve düşük kaliteli sperm hücrelerinden ayıklanmasını sağlamak amacı ile tasarlanmıştır. Canlı, sağlıklı hücrelere fiziki olarak zarar vermeden daha kaliteli ve daha sağlıklı spermleri seçmeye yarar.


Tüp bebekte döllemeden önce spermlerin çeşitli hazırlanma ayıklanma yöntemleri vardır. Bunlardan birçoğu yıllardır kullanılan yıkama ve ayrıştırma metodlarıdır. Günümüz teknolojisinin en yeni yöntemlerinden olan Fertil Plus ise bir adım öne giderek DNA kırıklarının olma ihtimali en düşük olan spermleri yani daha sağlıklı spermleri seçmeye yarar. Böylece seçilmiş spermler kullanılarak elde edilen embriyoların daha kaliteli ve tutunma potansiyeli daha yüksek olması beklenir. Sonuçta gebelik elde etme ihtimaliniz ve gebelikte de düşük yaşama riskiniz azalır.


Doğuş Tüp Bebek Merkezi yıllardır olduğu gibi, tüm yenikleri takip etmeye, hastalarına en kaliteli ve en güvenilir tedavileri sunmaya devam edecektir.

Öne çıkanlar
En son yazılan
Arşiv
Taglar
Bizi takip edin
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page