top of page

Sperm Donasyonu


Çiftlerde çocuk sahibi olamama durumu erkeğe bağlı ise ve de spermiyogram sonucunda herhangi bir canlı sperm bulunamazsa destek tedavi uygulandıktan sonra TESA/TESE adını verdiğimiz işlemler uygulanır ve testisler veya kanallarda sperm hücresi aranır. Eğer TESA/TESE'de sperm bulunursa dölleme yapılarak tüp bebek uygulanır. Ama eğer tüm destek tedavisine ve çabalara rağmen sperm hücresi bulunamazsa çiftlerin bebek sahibi olmak için tek bir seçeneği kalıyor. Sperm Donasyonu (Sperm Nakli).

Sperm Donasyonu (Sperm Nakli), Sperm Bankalarından baba adayının özelliklerine tamamen uygun spermler ile dölleme yaparak Tüp Bebek Yöntemi Uygulaması'dır. Sperm Donasyonu (Sperm Nakli) Tüp Bebek İşlemleri içerisinde gebelik için başarı oranı en yüksek işlemlerden bir tanesidir.

Merkezimiz'de Sperm Donasyonu (Sperm Nakli) en yeni ve en gelişmiş teknoloji ile yaklaşık 15 yıldır en başarılı şekilde uygulanmaktadır. Çoğu ülke'de Sperm Donasyonu (Sperm Nakli) uygulaması yasal olmadığından Merkezimiz uluslararası tüm hastalara bu konuda yardımcı olabilmektedir. Doğuş Tüp Bebek Merkezi olarak bugüne dek binlerce ailemizi sperm donasyonu (Sperm Nakli) tekniği ile bebek sahibi yapmış olmanın huzurunu ve gururunu taşımaktayız...

Neden sıra sizde olmasın?

Öne çıkanlar
En son yazılan
Arşiv
Taglar
Bizi takip edin
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page